איך עוברים בנק בקליק – מעבר בנק מקוון בחינם

מעבר מבנק לבנק אחר נראה כתהליך מייגע, אך המערכת להעברת חשבון בנק בתהליך מקוון הופכת אותו לקלה כמעט כמו הזמנת משלוח באינטרנט ובניגוד לו, הוא בחינם. אתם בוחרים בנק, מגישים בקשה, ומכאן כל העבודה הקשה מוטלת על הבנק שיטפל בכל היבטי העברת חשבון הבנק וכבונוס תקבלו follow me מחשבון הבנק הישן אל החדש ללא תשלום.

מעבר מבנק לבנק באופן מקוון

עודכן בינואר 2023

תודו, מידי פעם חולפת לכם בראש המחשבה להחליף בנק. בעיקר כשנתקלים בעוד עמלה גבוהה על משהו לא ברור, זוכים להמתין שעות על הקו ואז מגיעים לנציג שירות שמסביר באדיבות שצריך בעצם לפנות למישהו אחר, כשמגלים ששעות הקבלה בסניף הוגבלו אפילו יותר מהיכולות של האפליקציה ובעצם, כמעט בכל התקלות ישירה עם הבנק. אבל, למרות הכל אנחנו לא עוברים בנק. מתעצבנים ושוכחים ולא עומדים על הזכות לקבל שירות טוב תמורת מחיר סביר. אולי כי מעבר בנק נתפס כמו תהליך בירוקרטי ארוך שמערב הגעה אל הבנק החדש ואל הבנק הקודם, הודעה לאינספור גורמים מהו חשבון הבנק החדש, חתימה על המוני טפסים בשפה בנקאית זרה, והתחושה הכללית של גדלות הבנק לעומת קטנות הלקוח. אולי לא עברתם כי חשבתם שתבזבזו ימים ושעות שעדיף להקדיש לדברים הרבה יותר דחופים.

כל מה שחשבתם היה נכון, וכבר מספר שנים שבנק ישראל ומשרד האוצר חושבים איך להגביר את התחרותיות בין הבנקים. הרעיון הוא שהקלה על המעבר מבנק לבנק תעודד את הציבור לעבור לבנק טוב יותר ותעודד את הבנקים לתת ללקוח שירות יותר נגיש, בשפה מובנת ובמחיר טוב יותר. הפתרון של משרד האוצר ובנק ישראל הוא העברת חשבון עו"ש מבנק אחד לאחר בחינם וללא צורך בהגעה לסניף וכל האחריות על יידוע הגורמים והעברת הפעילות היא על הבנק - המעבר נעשה באמצעים דיגיטלים, וכל זה אפשרי כבר מסוף ספטמבר 2021.

בקיצור, כל בנק חייב לתת ללקוחותיו להגיש בקשה למעבר בנק באופן מקוון דרך אתר האינטרנט והאפליקציות שלו ולהשלים את כל תהליך העברת החשבון באופן מקוון דרך המערכת החדשה שפותחה לשם כך. התהליך חייב להסתיים תוך מספר ימים מהגשת הבקשה למעבר.

למה כדאי לי לעבור בנק

רבים נמצאים באותו הבנק עשרות שנים, בלי להקדיש מחשבה לכך שיש אלטרנטיבות שעשויות לחסוך להם כסף, זמן או פשוט לתת מענה טוב יותר לצרכים שלהם. יש כמה נקודות זמן בהן כדאי לשקול מעבר בנק ולחפש את הבנק שנותן את ההצעה הטובה ביותר:

  • חתונה: רוצים לפתוח חשבון משותף - עשו זאת בבנק שנותן את התנאים הכי הטובים ועל הדרך תוכלו להעביר גם חשבון בנק קיים.
  • משכנתא: את המשכנתא לוקחים בבנק שמציע את המשכנתא הכי נמוכה ובתנאים טובים, ולעתים קרובות היא תשתפר אפילו יותר אם מעבירים אל אותו בנק את חשבון העו'ש.
  • שינוי קריירה או מקום עבודה: עברו אל הבנק שמציע את ההטבות המשתלמות ביותר לטווח המשכורת או למקצוע שלכם.

לא חייבים לחכות למצב של אין ברירה, גם העברת חשבון בנק אל בנק שגובה פחות עמלות ויקל עליכם לגמור את החודש בלי אוברדראפט או שנותן הלוואות משתלמות, היא דרך פשוטה לעזור לתזרים החודשי.

הדרך החדשה למעבר מבנק אחד לבנק אחר בלחיצת כפתור תעזור לכם למצוא את הבנק שמתאים לכם, ואפשר לקוות שתעודד את הבנקים להתייעל, להשתפר ולהציע יותר ממה שהם היו מוכנים להציע ללקוחות שלהם בעבר. כשהבנקים יתחרו עליכם כעל לקוחות, תוכלו לנהל איתם משא ומתן כדי לקבל תנאים טובים יותר לניהול חשבון עו"ש, הלוואות, כרטיסי אשראי ועוד, ואל תשכחו להזכיר להם, שאם לא תהיו מרוצים מהתנאים, בנק אחר ישמח לקבל אתכם בעוד 3 חודשים.

מעבר בין בנקים מתכננים מראש

הבנתם שהעברת חשבון בנק היא זריזה, מהירה, בקליק מהבית ומורידה מכם הרבה כאב ראש והתלבטויות, אבל, איך תדעו אם המעבר לבנק אחר יועיל לכם?

כאן נכנסת ההכנה מראש, ובנק ישראל חשב עליכם עם הנחיות מפורטות לבנקים שיתנו לכם את כל הפרטים, ובחינם.

לפני שעוברים בנק אתם צריכים לדעת מהם כל הנכסים שיש לכם בבנק וכמה אתם משלמים לו על כל פעולה, הלוואה וכו'. יש שתי דרכים לעשות זאת:

  • אתם זכאים לקבל מהבנק פירוט נכסים והתחייבויות בחינם פעמיים בשנה. בפירוט תמצאו עמלות ועמלות פרעון מוקדם, פרטי מסגרת אשראי, יפויי כח ועוד. את המידע תקבלו לאחר בקשה מהבנק והוא חייב למסור את המידע תוך 4 ימים. בפועל, בחלק מהבנקים הבקשה והמידע יהיו דרך האפליקציה, וחלק מהבנקים לוקחים לעצמם שבוע ויותר לתת את המידע.
  • תעודת זהות בנקאית. תעודת הזהות הבנקאית שלכם ממתינה לכם בכל זמן שתרצו באיזור האישי שלכם בבנק, וניתן להוריד אותה למחשב בקלות ובחינם בכל נקודת זמן. תעודת הזהות הבנקאית היא דוח שנתי הכולל מידע מפורט ומקיף על כל הנכסים וההתחייבויות בשנה האחרונה: חשבונות והיתרה בהם, פקדונות וחסכונות, הלוואות כולל משכנתא, מסגרות אשראי, עמלות ששולמו, הוראות קבע ויפויי כח. תעודת הזהות הבנקאית בנויה משני דוחות - אחד מרוכז ואחד מפורט יותר.

יכול להיות שתרצו הצעת מחיר גם לשירותים שאין לכם היום, כמו הלוואות, חשבון עסקי, מסחר עצמאי בבורסה, וכו', תוסיפו אותם לפרטים שהוצאתם מהדוח ופנו לבנקים השונים לקבל הצעות, משודרגות יותר ממה שהבנק שלכם הציע לכם עד היום. דרך אגב, אם הבנק ירצה לשמר אתכם כלקוחות, דברו אתו שיציע הצעה טובה יותר מההצעות של המתחרים.

משא ומתן עם הבנק

בזכות האפשרות לניוד, היכולת שלכם לנהל משא ומתן השתפרה באופן משמעותי. תתמקחו, תתעקשו ותנצלו את התחרות בשוק הבנקאות לטובתכם.

נקודות לטובתכם במשא ומתן:

  • ככל שהנכסים שלכם בבנק רבים, הוא יהיה מעוניין בכם יותר.
  • לא חרגתם ממסגרת אשראי, אין לכם מינוס בבנק ועמדתם בהתחייבויות ותשלומים
  • יש לכם דירוג אשראי טוב.

לאחר שכל האפשרויות יהיו פרוסות בפניכם, תוכלו לקבל החלטה מושכלת לגבי הבנק שהכי מתאים לצרכים שלכם.

שאלות ותשובות על מעבר בנק בקליק - ניוד אונליין

השירות למעבר בנק באופן מקוון איתנו, יש לו כללים ולכם יש שאלות על הכללים. בנק ישראל השתדל לענות על כל השאלות באופן מפורט.

לפני הכל חשוב להדגיש: מעבר מקוון הוא חינם וללא כל עלות ללקוח, ותוך שמירה על פרטיות המידע של הלקוח.

המערכת להעברה מקוונת של חשבונות בנק פותחה במערכת הבנקאית בשיתוף חברת מס"ב ונדרשת לעמוד בכל היכולות לשמירה על פרטיות המידע, להיות אמינה ומאובטחת.

העברת חשבון הבנק היא בחינם, אך יכולות להיות עלויות של צד שלישי, למשל בהעברת מט"ח זר וכד'.

האם מעבר בנק מקוון קיים בכל הבנקים?

מעבר בנק מקוון אפשרי מכל בנק ואל כל בנק בישראל, פרט לבנק ירושלים.

בנק אגוד התמזג עם בנק מזרחי ולכן אינו רלוונטי לנושא.

בנק ירושלים הוא בנק קטן עם מספר לקוחות מועט ולכן לא חוייב להשתתף במהלך למעבר בנק מקוון.

כאשר הבנק הדיגיטלי יסיים את שלב ההקמה ויפתח באופן מלא, גם הוא יאפשר מעבר בנק מקוון - אליו וממנו.

איזה חשבונות מותר להעביר בין בנקים באופן מקוון?

מותר להעביר חשבונות עו"ש של אנשים פרטיים, המזוהים על ידי תעודת זהות. אפשר להעביר גם חשבון משותף, אם כל השותפים עוברים לחשבון החדש.

אדם יכול להעביר מספר חשבונות עו"ש, המנוהלים בבנק אחד או יותר, לחשבון אחד בבנק החדש. זו עשויה להיות פעולה מורכבת, וכדאי לברר קודם עם הבנק החדש מה הדרך היעילה ביותר לבצע אותה.

במקרים בהם יש בעיה משפטית או מורכבות אחרת, לא ניתן להעביר את החשבון באופן מקוון, ותאלצו להמשיך בדרך הישנה להעברת חשבון בנק, לדוגמא:

  • חשבון עסקי
  • חשבון תאגיד
  • חשבון של אזרח זר
  • חשבון מעוקל או שהבעלים נמצא בהליך כינוס נכסים או פשיטת רגל
  • חשבון נאמנות או חשבון המנוהל על ידי אפוטרופוס או מנהל עזבון

האם הבנק החדש יכול לדחות את הבקשה שלי לעבור אליו באופן מקוון?

יש רשימה מוגדרת של מקרים בהם הבנק החדש יכול לדחות את הבקשה שלכם לעבור אליו. זאת אומרת, הבנק לא יכול סתם לסרב, אלא צריכה להיות לו סיבה ממשית. בין היתר, המקרים האלו כוללים:

  • החשבון הקודם שלכם ביתרת חובה או שיתרת הזכות בו אינה מספיקה לפי נהלי הבנק.
  • הלקוח כבר התחיל בתהליך סגירת חשבון בבנק הקודם.
  • החשבון אינו עומד באחד הכללים האחרים של בנק ישראל.
  • עוד לא עברו 3 חודשים מהעברת חשבון בנק הקודמת.

בכל המצבים האלה אתם יכולים לפנות אל הבנק ולבקש לנייד את החשבון בדרכים שהיו נהוגות עד היום.

האם מותר להעביר חשבון בנק משותף בניוד מקוון?

מותר להעביר חשבון עו"ש משותף, בתנאי שכל השותפים עוברים. אי אפשר שרק חלק מהשותפים ישתתפו במעבר לבנק החדש וחלק ישארו בחשבון הקודם.

ניתן להוסיף שותפים חדשים לחשבון שמועבר בניוד מקוון, לאחר קבלת הסכמה מהשותפים החדשים.

בכל מקרה אחר צריך לבצע העברת חשבון בנק שאינה מקוונת.

לדוגמה: אם יוסי ונורית הם הבעלים בחשבון הישן, שניהם יהיו רשומים בעת פתיחת החשבון החדש. אם מאיה מסכימה, ניתן להוסיף גם אותה לחשבון. עם זאת, יוסי לא יוכל לפתוח חשבון בנק על שמו בלבד ולהעביר אליו את החשבון שלו ושל נורית מהבנק הקודם.

איך עוברים בנק בניוד מקוון - מה צריך לעשות?

  • פותחים חשבון בבנק שבחרתם. כיום אתם יכולים לפתוח חשבון בנק חדש באופן מקוון מבלי להגיע פיזית לסניף, כמעט בכל אחד מהבנקים הקיימים.
  • מגישים בבנק שבחרתם בקשה מקוונת למעבר מבנק לבנק. הבנק החדש שבחרתם אחראי לטפל עבורכם בכל תהליך הניוד. בקשה תוגש באתר הבנק או באפליקציה. כמובן שאם אתם מעוניינים בכך, אפשר להגיש את הבקשה גם בסניפי הבנק שבחרתם.
  • בכל שאלה או בעיה פונים אל הבנק החדש ועליו מוטלת האחריות לפתור אותה מול הבנק הקודם. תמיד אפשר לפנות אל הבנק הקודם בשאלות לגבי מה שנשאר אצלו או כל שאלה אחרת, וגם הוא יכול לפנות אליכם להבהרות.

הגשתי בקשה למעבר בנק, מה הצעד הבא?

זהו. אחרי שהגשתם את הבקשה אתם לא צריכים לעשות יותר שום דבר בעניין הניוד, הבנקים יבצעו את ניוד החשבון ביניהם. עליהם להשלים את התהליך תוך 7 ימים מהגשת הבקשה.

איזה פעילויות יועברו אל הבנק החדש בהעברת בנק מקוונת?

  • יתרות עו"ש בשקלים ובמט"ח, בתנאי שהבנק החדש מחזיק חשבון מט"ח עם סוג המט"ח שבבעלותכם. עוד הסתייגות: אם העו"ש שלכם נמצא במשיכת יתר (אוברדראפט), הבנק אליו תעבירו את החשבון חייב להסכים לניוד של משיכת היתר.
  • הרשאות לחיוב חשבון.
  • הוראות קבע.
  • פעילות בכרטיסי אשראי - בנקאיים וחוץ בנקאיים. כלומר, עסקאות בתשלומים ללא ריבית שטרם הושלמו יעברו אוטומטית.
  • שיקים - הבנק החדש יכבד שיקים שהוצאתם לפני המעבר ושהתאריך לגבייתם הוא אחרי המעבר.
  • ניירות ערך (ישראלים או זרים) שניתן להעביר.

משך הזמן להעברת פעילות פיננסית הוא לפי מסגרת הזמנים הנהודה לאותה פעולה, והבנק מחוייב לחישוב ימי ערך ללקוח ושמירה על סופיות התשלום.

מה אי אפשר להעביר מהבנק הישן לבנק החדש?

מוצרים בנקאיים מסוימים לא ניתנים להעברה מקוונת:

  • פיקדונות וחסכונות.
  • הלוואה ואשראי, כולל משכנתא. דוגמא לאשראי: תשלומי קרדיט על כרטיס אשראי, ערבות בנקאית לצד ג'.
  • ניירות ערך שאינם ניתנים להעברה (לדוגמא, ניירות ערך שנמחקו מהמסחר)
  • כספות.
  • מוצרים פיננסיים שמשועבדים לטובת הבנק להבטחת אשראי (לדוגמא, שיקים דחויים).
  • מט'ח - כאשר הבנק החדש לא מנהל חשבונות במט'ח שברשותכם.

את המוצרים האלו לא ניתן לנייד באופן מקוון והם לא יועברו לבנק החדש באופן אוטומטי. כדי להחליט על אופן הטיפול בנושאים אלו, הבנק המקורי שלכם ייצור איתכם קשר.

כמה זמן אורך מעבר בנק מקוון?

להשלמת המעבר בין הבנקים נדרשים 7 ימים עסקים. אם זה מוקדם מידי בשבילכם, אתם יכולים לבחור מועד מאוחר יותר. עם זאת, שימו לב שהמועד חייב להיות בטווח של 30 ימי עסקים מיום הגשת הבקשה למעבר בין בנקים.

לוח הזמנים המוגדר למעבר הוא כזה:

  • יום הגשת הבקשה
  • היום אחרי הבקשה: הבנק החדש פונה לבנק הקודם ומבקש לנייד את החשבון.
  • יום 2: הקפאת כרטיס אשראי בנקאי ושיקים מהבנק הקודם. אי אפשר יהיה להשתמש בשיקים, בכרטיס אשראי בנקאי או למשוך כסף בכרטיס של הבנק הקודם. מומלץ שלפני תחילת הניוד יהיו לכם אמצעי תשלום חלופיים כמו כרטיס אשראי מהבנק החדש (שכבר פתחתם בו חשבון לפני הניוד).
  • ימים 3-5: מהיום השלישי עליכם לתאם עם הבנק הישן איך לטפל בפעילות שלא ניתן להעביר באופן מקוון וכן לטפל בעסקאות קרדיט פתוחות בכרטיס האשראי הבנקאי. אל תזלזלו בכך, כי אי השלמת הפעולות עלולה לבטל את תהליך מעבר הבנק.
  • מהיום הרביעי הפקדת שיקים שקיבלתם תהיה רק לבנק החדש.
  • יום 6: הקפאת החשבון הישן: לא ניתן לבצע בו פעילות.
  • יום 7: השלמת המעבר. כל הפעילות שניתן להעביר באופן מקוון תועבר, החשבון הישן נסגר וכרטיסי אשראי בנקאיים יבוטלו. מתחיל שירות follow me לשנתיים, המעביר את כל הצדדים השלישיים שיש לך קשר איתם אל הבנק החדש (למשל, חיובים, זיכויים ושיקים שהוצאתם בחשבון הקודם). הבנק החדש יודיע לבעלי הרשאות החיוב בחשבון שלכם על המעבר לבנק החדש ויעביר אליו הוראות קבע.
  • ניירות ערך ישראלים ניתן להעביר עד 12 יום מהגשת הבקשה וניירות ערך זרים עד 15 יום או יותר.

מהיום השני לאחר הבקשה, החשבון הישן מוגבל בפעילותו וזה הזמן להתחיל לעבוד עם החשבון החדש. אם יש פעילות שנשארה בבנק הקודם, תאמו אתו איך מתנהלים עם פעילות זו ומה הרשאות הפעולה שלכם.

האם ניתן להשתמש בחשבון הישן שלי עד להשלמת המעבר?

מהיום השני לאחר הגשת בקשת המעבר, לא ניתן יהיה לבצע פעולות משמעותיות בחשבון הבנק הישן כמו לשנות את זהות הבעלים, לבקש הלוואות, להשתמש בכרטיס אשראי בנקאי וכד'. מהיום השישי לאחר הגשת הבקשה החשבון הישן יוקפא ולא ניתן יהיה למשוך ממנו כסף. קחו את זה בחשבון כדי שתוכלו להיערך בהתאם.

בקיצור, בבנק הישן תוכלו לבצע בעיקר פעולות הנוגעות למוצרים שלא מנויידים במסגרת המעבר המקוון.

האם כרטיס האשראי שלי נשאר בתוקף?

כרטיס האשראי הבנקאי שמקושר לחשבון הבנק הישן שלכם יוקפא ולא ניתן יהיה לשלם בו או למשוך מזומן. לכן, במידה ואין לכם כרטיס אשראי נוסף, חוץ בנקאי או מהבנק החדש, עדיף לבקש שיום המעבר יהיה במועד מאוחר יותר, כדי לוודא שתספיקו להנפיק אמצעי תשלום חלופי.

את מי צריך לעדכן שעברתי בנק?

הבנק החדש דואג להעביר אליו באופן אוטומטי הוראות קבע והוראות חיוב שהיו בחשבון הבנק הקודם. אתם צריכים לוודא אתו שיעביר גם הוראות קבע הנמצאות על כרטיסי אשראי בנקאיים מהחשבון הישן ושנועדו לביטול.

אחרי שתעברו בנק, יופעל מנגנון ניתוב 'עקוב אחריי' במשך שנתיים בחינם וללא כל עלות עבורכם. כספים שיירדו או יועברו לחשבון הישן שלכם (למשל משכורת או שכר עבודה, העברות בנקאיות מלקוחות או אל ספקים וכד') ינותבו לחשבון החדש שעברתם אליו. גם שיקים שיופקדו לטובתכם לחשבון הבנק הישן ינותבו לחשבון הבנק החדש.

אתם לא צריכים לעשות שום דבר, התהליך הזה יקרה באופן אוטומטי וייתן לכם מספיק זמן כדי לעדכן במעבר את כל מי שצריך לדעת. בכל חצי שנה תקבלו דו"ח המפרט את הפעולות שנותבו לחשבון הבנק החדש שלכם. באמצעות הדו"ח תוכלו לדעת בדיוק מי עדיין לא יודע שעברתם לבנק אחר (כמו המעסיק שלכם, גורמים שיש הוראות קבע עבורם וכד'), ולעדכן אותו.

אם מסיבה כלשהי אתם מעדיפים לוותר על שירות הניתוב, זו זכותכם. אתם רק צריכים להודיע על כך ואז לא תקבלו ניתוב של חיובים וזיכויים מהחשבון הישן לחשבון החדש.

אפשר להתחרט ולבטל את המעבר המקוון לבנק חדש?

אפשר להודיע על ביטול הבקשה לעבור בנק עד סוף יום העסקים השישי מיום הגשת הבקשה. תוכלו לפנות בבקשת ביטול אל הבנק הישן או החדש. לאחר שיושלם המעבר לבנק החדש, החשבון בבנק הישן ייסגר לחלוטין. אם תרצו לחזור לבנק המקורי שלכם, כל ההטבות והתנאים שלכם בבנק הקודם חייבים להשמר עבורכם עד 3 חודשים לאחר בקשת המעבר, כך שתוכלו לקבל אותם כפי שהיו, אבל מספר החשבון הקודם לא ישמר ותקבלו מהבנק מספר חשבון חדש.

האם אפשר להעביר רק חלק מהפעילות הפיננסית שלי לבנק החדש?

לא ניתן לעשות העברה חלקית של הפעילות הפיננסית באמצעות שירות הניוד המקוון. למשל, לא ניתן להעביר רק את יתרת העו'ש שלכם, ללא שיקים. לאחר שתגישו את הבקשה למעבר בנק מקוון, כל הפעילות שלכם שניתן להעבירה באופן מקוון - תועבר במלואה.

למי לפנות בכל שאלה או בעיה?

אם אתם נתקלים בקשיים בהעברת החשבון, אתם יכולים לפנות לבנק החדש אליו אתם מעבירים את החשבון. לגבי פעילויות הנשארות בבנק הקודם - תפנו אליו. אפשר לפנות לבנק הקודם גם בכל נושא אחר שתרצו.

כמה פעמים אפשר לעבור בנק באופן מקוון ובאיזה תדירות?

אין הגבלה על כמות הפעמים, אבל יש הגבלה על התדירות. הגשת בקשה לניוד מוגבלת לפעם אחת בטווח של שלושה חודשים. אם הבנק החדש יזהה שהבקשה למעבר מקוון הוגשה תוך פחות מ-3 חודשים מהבקשה הקודמת, הוא ידחה אותה.

כמו כן, אם הגשתם בקשה להעברת חשבון בנק והיא עוד לא הושלמה, לא ניתן להגיש עוד בקשה.

האם הבנק הישן יכול למנוע ממני לעבור לבנק אחר?

לא, הבנק הישן שלכם מחויב לאפשר לכם לעבור ואסור לו להערים עליכם קשיים. הבנק הישן יכול לנסות לשכנע אתכם להישאר לקוחות שלו, ולהציע הצעות לשיפור התנאים, אך עליו ליידע אתכם שמדובר בתהליך של שימור לקוחות.

סיכום

שירות הניוד המקוון נועד להקל עליכם לעבור מבנק אחד לבנק אחר, כדי לתת מוטיבציה לבנקים להתחרות עליכם כלקוחות ולהציע לכם תנאים טובים יותר. הגדירו מה חשוב לכם בחשבון בנק ובדקו את האפשרויות שלכם, אולי יציעו לכם תנאים טובים יותר בבנק אחר או שיסכימו לשפר לכם את התנאים בבנק הנוכחי. כך או אחרת, אתם יכולים רק להרוויח מהשוואת תנאים וניצול אפשרות המעבר המקוון לבנק אחר לטובתכם.

קבל הצעה לפתיחת חשבון

חשבון מסחר עצמאי בעמלות משתלמות
קראתי את תקנון האתר ומדיניות הפרטיות
ואני מסכים להם

מנהלת השקעות

בדיקה לשיפור תנאי חשבון השקעות ומסחר עצמאי

הבדיקה הינה ללא עלות וללא התחייבות

בחר את המוצר שתרצה לבדוק

קרא על חשבון בנק

מומלץ סופרמרקר!

riseup

התנהלות פיננסית חכמה באמצעות riseup

לדעת כמה כסף נכנס, כמה יוצא ומתי כדאי לעצור

תזרים riseup מיועד לניהול פיננסי של משקי בית

לעבור מתזרים שלילי לחיובי

לחסוך יותר כל חודש כמשפחה